Wij zwemmen door deze zomer in zwembad Het Wedde in Voorschoten. Dit is vlak bij Wassenaar, Leiden , Leiderdorp en Leidschendam.

 

Ook aan het einde van de schoolvakantie kan er nog flink gezwommen worden. Het programma zal intensief zijn en dus zal ieder kind veel (bij)leren. We sluiten de Summer Swim School af met een officieel Diplomazwemmen op zondag 30 Augustus. De diplomaeisen zijn obv een Envoz Survial ABC Diploma. Kinderen kunnen 1 tot en met 5 dagen zwemmen. Er is plek voor 6 kinderen per niveau van de leeftijd 5 -16 jaar.

Op woensdag 26 aug  laten wij de ouders weten of de zwemmer kan afzwemmen op de zondag erna. Deze deelname wordt dan nog apart gefactureerd.

Met een vast team van instructeurs worden de kinderen in kleine groepjes, gericht voorbereid op het diploma. Omdat we de kinderen dagelijks zien, kan er specifiek geoefend worden op bepaalde slagen of handelingen. Ieder kind wordt dagelijks gemonitord met het oog op de afzwemdatum.

Als een diploma nog niet realistisch is, de summer swim school  een uitstekende voorbereiding op het verdere leertraject bij een andere zwemschool. Onze eigen reguliere lessen worden vanaf 6 april weer hervat.

Dagen kunnen los geboekt worden. Een les dag is 1,5 uur zwemmen, in een veilige omgeving met een vaste instructeur. Tussentijd houden we een plaspauze met kleine snack. Bij vertrek krijgen kinderen een gezonde snack mee en wat te drinken.

 

Summer Swim School in Het Wedde

  • 24 aug - 28 aug  van12:15 tot 13:45
  • Vijf dagen zwemmen € 38 per dag
  • Diplomazwemmen is op  30 Aug  € 24,50

Schrijf je HIER in of contact ons eerst voor vrijblijvend overleg. 

 

Wat kunt u van ons verwachten:

  • 1,5 uur zwemmen met korte (plas) pauze en snackje
  • Max 6 kinderen per groep
  • Persoonlijke aandacht van een vaste instructeur per kind
  • Certificaat voor deelname incl. rapport van voortgang
  • Leuke kortingsvouchers van horeca locaties in de buurt voor lunch of koffie, zoals bij TIESno54 in Voorschoten .
WhatsApp chat