Voorschoten Zwemt! is onderdeel van de zwemschool Zoeterwoude Zwemt! Deze school is opgericht in 2016 en werkt op basis van kleine lesgroepjes en intensief contact met ouders. Ieder kind wordt per les gemonitord, deze feedback lezen ouders binnen 24uur online na iedere les.  Afzwemmen kan iedere laatste zondag van iedere maand  (25m) in het Wedde in Voorschoten. Dit is iedere keer weer een feestje voor jong en oud.

Sinds zomer 2020 zwemmen wij met veel plezier in het luxe en verwarmde bad van Ivy Wellness bij van der Valk te Voorschoten.

Het bad is 1,40m en lekker warm. Alle niveaus zijn welkom; van echte beginnertjes tot aan de diplomakandidaten. De lesgroepjes bestaan uit max 5 kinderen van het zelfde niveau.

Rooster

  • Woensdag   15:00, 16:00 en 17:00
  • Donderdag   16:00, 17:00 en 18:00
  • Zaterdag      8:00, 900 en 10:00

Kinderen mogen wisselen van lesdag, mits er plek is , ook zwemmen veel kinderen tweemaal per week. Uiteraard versnelt dit het leerproces.

Eigenaresse en hoofdonderwijzer Christina verzorgt zelf alle lessen, ondersteund door een vast team van zorgzame en vakkundige zwemonderwijzers.

Een telefonisch consult vindt standaard plaats voor de eerste les, u spreekt dan met Louise. Zij is ook zwemonderwijzer en coordineert de administratie van gehele school.

 

ivy bad
Christina ZZ
WhatsApp chat